Beatificació d'Adela

Agen (França), 10 de juny de 2018

Beatificació d'Adela

El diumenge 10 de juny va ser beatificada Adela Batz de Trenquelléon, fundadora de les religioses marianistes. La cerimònia es va celebrar a Agen (França) davant 3.600 persones que es van desplaçar d'arreu del món per compartir un moment que suposa un gran reconeixement de l'Església a la seva vida, i que la situa com a model per a tots els cristians.

Més

Fotos

La comunitat educativa de la nostra escola va ser present a Agen en una nodrida reprensentació que va incloure germanes marianistes, professorat, alumnat, personal i famílies que no es van voler perdre aquest moment tan important. Us deixem algunes imatges dels actes on van participar.

FOTOS

Actes oficials

Us facilitem també l'enllaç al web oficial de la beatifiació (en francès), amb informació actualitzada dels diferents actes.

WEB OFICIAL

Concurs Fotogràfic "La mirada d'Adela"

Compartim amb tota la comunitat educativa la possibilitat de participar en aquest concurs, que es realitza en motiu de la propera beatificació d'Adela de Batz. A continuació, hi podeu trobar les bases del concurs, un vídeo explicatiu de com participar-hi i un altre que ens presenta justament com era la mirada d'Adela sobre el món que l'envoltava. Esperem que us animeu i hi participeu

MÉS

A la llum de les benaurances

Compartim amb tota la comunitat educativa una circular enviada per la superiora de l'administració general de Roma, la Mare Franca Zonta, escrita en motiu de la propera beatificació d'Adela de Batz de Trenquelleon. Hi trobareu una bonica explicació de les qualitats i actituds d'Adela al llarg de la seva vida, que la fan mereixedora de la beatificació i alhora esdevé inspiradora per a tots nosaltres.

Més

Descarrega't el dossier informatiu

Fes clic