Beatificació d'Adela

Agen (França), 10 de juny de 2018

Beatificació d'Adela

El proper diumenge 10 de juny tindrà lloc a Agen (França) la beatificació d'Adela Batz de Trenquelléon, la fundadora de les religioses marianistes (juntament amb el també beat Guillem Josep Chaminade), que suposa un gran reconeixement de l'Església a la seva vida, com a model per a tots els cristians.

Més

Participa

L'escola, que porta el seu nom, celebrarà aquest esdeveniment amb diferents actes, el més important dels quals serà la presència als actes de la beatificció a Agen de tots els membres de la comunitat educativa que hi vulguin assistir. Si voleu compartir amb nosaltres aquesta experiència, trobareu la informació d'aquest viatge en un dossier que hem preparat, on podreu llegir la planificació prevista i les opcions per acompanyar-nos. Animeu-vos-hi!

PARTICIPA

Actes oficials

Us facilitem també l'enllaç al web oficial de la beatifiació (en francès), amb informació actualitzada dels diferents actes.

WEB OFICIAL

Concurs Fotogràfic "La mirada d'Adela"

Compartim amb tota la comunitat educativa la possibilitat de participar en aquest concurs, que es realitza en motiu de la propera beatificació d'Adela de Batz. A continuació, hi podeu trobar les bases del concurs, un vídeo explicatiu de com participar-hi i un altre que ens presenta justament com era la mirada d'Adela sobre el món que l'envoltava. Esperem que us animeu i hi participeu

MÉS

A la llum de les benaurances

Compartim amb tota la comunitat educativa una circular enviada per la superiora de l'administració general de Roma, la Mare Franca Zonta, escrita en motiu de la propera beatificació d'Adela de Batz de Trenquelleon. Hi trobareu una bonica explicació de les qualitats i actituds d'Adela al llarg de la seva vida, que la fan mereixedora de la beatificació i alhora esdevé inspiradora per a tots nosaltres.

Més

Descarrega't el dossier informatiu

Fes clic